sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Maksimaalisen megavitutuksen (väsymyksen) multihuipennus

Viimeyönä käytiin leffassa, Johnny English Reborn, joka alko tennarissa vasta varttia vaille kakstoista. Ei siinä, mentiin kattoon, oli kyllä hyvä leffa, mut ongelma tuliki sitten kun huomattiin että parkkihalli on menny kiinni ja ei saada autoa ulos sieltä. Koitettiin soittaa jonnekki Securitakselle mut eihän sieltä vastattu. Seikkailtiin varmaan puol tuntia siellä parkkihallin käytävillä, kauhean monimutkanen paikka, ovetkin meni perästä lukkoon. Kello oli jotain kolme, hypättiin junaan Keravalle ja otettiin siitä taksi Sipooseen. Koittaa sitten nukkua kahestaan sairaan kapeassa sängyssä, unta ehkä max. kaks tuntia. Seuraavana aamuna bussilla takasin Helsinkiin hakemaan autoa, parkkimaksuki oli vaivaset 35 euroa, tuli tällä kertaa vähän kalliimpi leffareissu sitte. Tosin jännempi.
Ja tätä vitutuksen määrää. Kun pääsen viimein kotiin ja mut määrätään laittamaan ruokaa, joku idiootti on rikkonu pippurimyllyn kannen, ja kun koitan laittaa siitä ruokaan, eiköhän se kansi irtoa ja koko purkin sisältö kaadu ruokaan. Siinä vaiheessa teki mieli jo itkee ku pikkulapsi.
Tänään en tasan tee yhtään mitään, väsyttää niin perkeleesti ja en tahdo nähä ketään. Piste.
Okei, ostin mä Helsingistä kans jotain. Kiva normi pitkähihanen H&M:stä, jollasia tosiaan tarvin nyt kun oon vähän vilukissa (pakkanen on kiva, mutta jos tuulee...ei tosiaan), pipon Monkista, rakastan pipoja, sekä ton tosikivan hupparin MicMacista, vaan 15 euroa, jess.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti