tiistai 12. heinäkuuta 2011

Psychosocial
































Vihdoinkin ehdin tekemään postauksen Sonispherestä! On kyllä ollu kiirettä eikä oo koneella ehtiny istumaan.
Sonisphere oli ensimmäinen festari jolla oon ikinä ollu, ja kulta voitti meille vielä vip-liput sinne, eli pääsin ilmaseksi ja vielä vip-alueelle. Siellä kävi joitain artisteja mutta ei me siitä nyt kauheemmin välitetty, mukava kun oli varjoa, juotavaa ja vähäsen siistimmät bajamajat kuin ihan yleisessä käytössä olevat :D Ja sellainen pieni asia, joka oli musta loistava, oli että siellä vip-alueella oli pöydillä aurinkorasvaa.
Mulla meni oikeestaan koko aamupäivä pelkästään In Flamesin odotteluun. Kyllä siinä muitakin katottiin ja olihan ne hyviä, Hammerfall oli ehkä parhaimmasta päästä, Staminasta en tykänny yhtään, se vaan oli jotenki huono.
Ja In Flames oli mun mielestä kyllä koko festarin paras. Tuttuja biisejä ja hyvä meininki ja lavan edessä pysty seisomaan ilman että kukaan tallo päälle tai huito naamaan.
Ooteltiin Slipknottia kans lavan edessä, ja siinä alko jo puolta tuntia ennen tulla ihan hirveä tungos että ahisti. Sitten ku ne alkoivat soittaan, ei siinä yksinkertaisesti pystyny olemaan, ensinäkin koska siinä meinas saada turpiinsa ja toisekseen koska oon niin lyhyt että en nähnyt tasan yhtään mitään. Lähettiin siitä sitten pois ja kateltiin baarialueelta sitä showta, ja sieltä näkiki paremmin ku lavan edestä. Kyllähän ne veti hienosti, heittelivät rumpuja ja hyppäsivät yleisöön, mutta en vaan tykkää olla siellä lavan edessä kun ihmisen riehuu niin paljon että jään jalkoihin.
Mutta pakko sanoa, että oli kyllä ihan parasta. Raahauduttiin sitten ihan hikisinä, likaisina ja väsyneinä rautatieasemalle ja hypättiin T-junaan, joka oli tuskallisen hidas. Junassa heitettiin kyllä niin paskaa ja lagista läppää että huhhuh. Konduktöörit ei antanu meidän nukkua.


Ps. paloin, hukkasin aurinkolasit, en uskaltanu hypätä benji-hyppyä eikä kultsi eikä kukaan kavereista suostunu tulemaan mun kanssa sumopainimaan.

1 kommentti:

  1. Uhh! In Flames oli mahtavuutta. Onnistuneet festarit kaikin puolin.

    VastaaPoista